odjf logo

"V mene humanizmu a tolerancie"

fb ig
radio jazz logo

Vyberte váš jazyk

krystalove kridlo 2024

Získali sme cenu Krištálové krídlo

 

Exkluzívne: Šeban – Rózsa – Vizváry – Valihora Quartet iba v Žiline

 

Andrej SebanExkluzívne: Šeban – Rózsa – Vizváry – Valihora Quartet iba v Žiline

One Day Jazz Festival prezrádza ďalšiu novinku vo svojom programe. Tentokrát sa týka Žiliny, kde táto hudobná lahôdka spestrí medzinárodný festivalový program.

Návštevníci One Day Jazz Festivalu v Mestskom divadle v Žiline sa 25. júna okrem fenomenálneho amerického bubeníka Chrisa Davea a jeho projektu Drumhedz môžu tešiť ešte na jedno veľké prekvapenie. Do festivalového programu pre Žilinu totiž pribudlo slobodné stretnutie štyroch inštrumentalistov, ktorí patria medzi najvýraznejšie osobnosti domácej hudobnej scény.

Pozvanie riaditeľa festivalu do Mestského divadla v Žiline prijali Andrej Šeban, Oskar Rózsa a Eugen Vizváry, ktorí si tu zahrajú špeciálny koncert spoločne s ním. „Kvartet sa stretne v tejto výnimočnej zostave Eugen Vizváry (klávesy) – Andrej Šeban (gitara) – Oskar Rózsa (basgitara) – Martin Valihora (bicie) jedine v Žiline. Som rád, že aj našim priaznivcom mimo hlavného mesta môžeme sprostredkovať takýto naozaj jedinečný hudobný okamih a zážitok,“ objasňuje Martin Valihora.

  OSKAR